Inscripcions TRS-O

Amb motiu de la situació generada pel COVID19, la pròxima prova del Circuit TRSO serà la Rogaining de la Vall d'Àger el 27 de setembre. Sempre que les autoritats pertinents autoritzin la realització d'esdeveniments esportius en el medi natural. Seguirem informant.

#quedatacasa 
     
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Avís Legal:
Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de dades Personals, informem que les dades incloses en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer propietat de l’Associació Esportiva Ekke, amb la finalitat de cursar aquesta sol·licitud d'inscripció, gestionar la competició i les classificacions.

A l’enviar aquest formulari, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, així com la seva publicació en la llista d'inscrits de la web de les Trails Running Sèries Lleida com a organitzadora, així mateix a les xarxes socials de la mateixa cursa.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un correu electrònic a associacioesportiva@ekke.es.